Hamza Mutlu memnun
01 Mart 2023 Çarşamba 10:18 Derince

Hamza Mutlu memnun

Derince
Belediye Derincespor Antrenörü Hamza Mutlu, Altınovaspor ile oynanan hazırlık maçının ardından Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

 

ANTRENMAN MAÇI HÜVİYETİNDE OYNADIK

Genç teknik adam Hamza Mutlu maç sonu değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: Deprem nedeniyle verilen arada yeniden başlayacak olan lig öncesi son hazırlık maçımızı Altınovaspor ile oynadık. Zemin, mevsim geçişi ve hava hem oyunu hem de oyuncuları etkiledi. Ufak tefek gerginlikler olsa da centilmence bir maç oldu. Antrenman maçı hüviyetinde oynadık ve Amasya maçında ne yapabiliriz diyerek ilk yarı ve ikinci yarı oyuncu profili açısından bazı denemeler yaptık, eksiklerimizi gördük.

 

MEHMET TOSUN MUHTELEMEN OLMAYACAK

İlk yarıda daha az ikinci yarıda ise fazla az süre bulan oyuncuları oynattık. İki devre arasında bir fark göremedim. Ancak ikinci yarıda biraz daha öne çıkmayı beklerdim açıkçası. Temposuz bir maç gibi görünse de genel anlamda verimli bir maç oldu. Tek sıkıntımız Osman arkadaşımızın sakatlığı oldu. Umarım önemli bir sorunu yoktur. Muhtemelen Mehmet Tosun’u da Amasya maçında kullanamayacağız.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER